La “teràpia del gelat”

gelats amb diferents gustos

La “teràpia del gelat”, asseguren els experts, pot ser eficaç contra la malenconia i l’estrès pels seus beneficis psicològics, en els quals influeixen tant les textures com els sabors del tradicional producte italià.

Segons el 73% d’un grup d’un centenar de psicòlegs, experts en benestar psicofísic i nutricionistes entrevistats en un estudi promogut per l’Antiga Gelateria del Corso, el consum de gelat ofereix beneficis sobretot per a la ment.

Degustar un bon gelat, afirmen, transmet benestar psicofísic (31%), fa tornar a la infància (27%) i emociona (24%).
En l’elecció dels gustos també s’ha de tenir en compte que la xocolata ajuda a qui té la moral baixa, mentre els colorits gelats de cirereta, pistatxo i altres sabors exòtics semblen els ideals per als que volen relaxar-se. El gust cafè o tiramisú és perfecte per a qui busca agafar energia, i el de crema hauria de ser el favorit per rebre un efecte consol després d’una jornada agitada.

Altres estudis internacionals havien demostrat els beneficis terapèutics del gelat.
Els neurocientífics de l’Institut de Psiquiatria de Londres van provar que consumir gelat dóna al cervell el mateix plaer que quan s’escolta la música preferida. Segons els especialistes, el gelat s’aconsella en particular als més grans de 40 (39%) que troben en ell una recompensa a les seves fatigues quotidianes. Pels adolescents (27%) és una carícia per les seves crisis sentimentals.

Els experts aconsellen el gelat als adults nostàlgics de la llibertat i despreocupació de la seva infància (30%).

El format té la influència de l’estat d’ànim. Segons els experts, qui prefereix un gotet necessita en aquest moment un relax tot per a si mateix (41%) per descansar de l’estrès diari; el con és preferit pels que busquen compartir (36%), evadir-(32%) i confirmar-se en els altres (25%). El gelat amb palet està indicat per als que estan acostumats a viure emocions fortes (45%) i no tenen temps per perdre (38%).

Des de Giotto us animem a evadir-vos de qualsevol problema o estrès, tastant totes les nostres variacions que de ben segur agradaran a tota la família.

Comparteix aquest post!

About the Author : Gelats Giotto


0 Comment

Enviar un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Publicació relacionada