Ja hem obert!! Els nostres gelats artesans us esperen

La primavera ja està aquí, sembla que les temperatures comencen a pujar, es fa fosc més tard i… nosaltres hem tornat!!  Ja fa uns dies que hem obert i ja hem escalfat motors per donar-vos allò que el vostre cos us demana: gelats artesans fets amb ingredients de la màxima qualitat i amb productes naturals; una política que és la clau de l’èxit dels nostres gelats. A mig mati, de postres, a mitja tarda. Sempre és un bon moment per assaborir un gelat fred i bo.

A Gelats Giotto oferim una gran selecció que arriba fins als 46 sabors, fusionant els sabors més clàssics amb els més moderns i amb creacions pròpies. També podeu degustar les reconegudes Crêpes Giotto i els Gofres belgues cruixents.

Quin us ve de gust avui?

Gelats artsenals

Ens trobareu de dilluns a diumenge – excepte dimarts o dimecres per descans del personal. Us anirem avisant- al C/ Ample 28, Blanes (Costa Brava) de 11h del matí fins a les 14h. I de 16h a les 20:30h.I si voleu menjar els nostres gelats a casa, us els podeu emportar sense problemes amb les nostres envasos especials.

Estigueu atents a les nostres xarxes perquè com l´any passat farem concursos, propostes de fotos… Estem a Facebook, Twitter i Instagram i us convidem a usar i seguir el nostre hashtag: #giottoblanes

Ja sabeu, el nostre consell és que no et preguntis per què o quan, sinó que en gaudeixis.

gelats Giotto Blanes

Comparteix aquest post!

About the Author : Gelats Giotto


0 Comment

Enviar un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Publicació relacionada