Gelateria Giotto
La gelateria Giotto és sinònim de passió, professionalitat, dedicació, artesania i proximitat. Amb seu a la localitat costanera de Blanes a la Costa Brava, la botiga és un espai diàfan sense portes ni obertures amb un nou concepte: generar connexió i proximitat entre el client i la gelateria.

+40’s: més de 40 sabors

Gelats Giotto, ofereix una selecció de més de 40 sabors, fusionant els sabors més clàssics amb els més moderns i despuntant amb creacions pròpies. El nostre repte és aconseguir que els nostres clients s’introdueixin en un món de plaer i enregistrin en la memòria moments únics.
Els nostres gelats estan elaborats amb els millors ingredients, de màxima qualitat, naturals i de proximitat.

 

FRASE GIOTTO

Passió

Ens apassiona la nostra feina i ens agrada fer-la bé, amb cura, i amb la responsabilitat de produir gelats que han d'arribar en perfectes condicions als nostres clients.

Varietats

Oferim un ampli ventall de sabors. Pels clàssics, pels agoserats i pels amants de les combinacions sorprenents. Vine a degustar-los!

Mètode

Els ingredients de Giotto són naturals i de proximitat. Ens encanta innovar i volem que tornis per provar totes les delicioses novetats.
el nostre projecte

Descobreix Giotto

LA CLAU DE L'ÈXIT

La qualitat dels ingredients és una de les bases dels gelats de Giotto. Utilitzem els millors productes naturals,  són ingredients de mercat i de proximitat, sense conservants ni colorants. Utilitzem fruites fresques de temporada, acuradament seleccionades.

PER TOT L'ANY

El gelat és pot gaudir durant tot l’any i no només en èpoques de calor. El plaer de menjar un bon gelat ens l’hem de permetre els 365 dies de l’any. Consumir gelat pot arribar a ser una font d’inspiració i una exploració de sabors. Els més atrevits faran barrejes úniques i els més clàssics gaudiran i recordaran l’excel·lent tradició.

NO TÉ EDATS

A Giotto estem convencuts que menjar gelats no té edat. A tothom li agrada recordar la infància degustant una delícia de qualsevol gust. Són ideals per a postres i berenars per als nens. Excel·lents per a la gent gran amb problemes de masticació i una font ràpida d’energia i nutrients pels més esportistes. En definitiva que tothom gaudeix amb el seu moment gelat!

A punt per obrir la teva ment als nostres sabors?