Demà, dia 18 de març, aixequem persianes!!

Gelateria Giotto

Gelats Giotto tornem demà una temporada més, després d’un descans que us assegurem que necessitàvem. Tornem aquest dissabte, demà, dia 18 de març carregats d’energia i amb ganes de continuar soprenent-vos amb les nostres especialitats  artesanes. Us esperem demà a partir de les 11 del matí per esmorzar un gelat (si sou dels que us lleveu tard) o per matar el cuquet de la gana (si sou dels que a mig matí ja teniu gana).

A Gelats Giotto ens podreu trobar cada dia des de demà dissabte -excepte el dimarts que és el nostre dia de descans setmanal- al número 28 del carrer Ample de Blanes (a la Costa Brava) d’11 del matí a dues del migdia i de dos quarts de cinc de la tarda fins a dos quarts de nou del vespre. Continuem garantint-vos que els nostres gelats estan fets amb ingredients de la màxima qualitat i amb productes naturals, una política que és la clau de l’èxit dels nostres gelats. Ens satisfan les experiències dels clients i ens esmercem en oferir una molt bona atenció.

Gelateria Giotto

Des d’aquest bloc continuarem oferint-vos consells sobre l’univers del gelat (ei recordeu que també podeu menjar les reconegudes Crêpes Giotto i els gofres belgues cruixents) i també us explicarem les darreres incorporacions al nostre catàleg. Segur que aviat trobareu alguna novetat entre els 46 gustos que us oferim a la nostra botiga, que fusionen els sabors més clàssics amb els més moderns i amb creacions pròpies. I recordeu, si sou dels que per menjar gelat necessiteu la tranquil·litat de l’ambient de casa vostra, us ho preparem tot perquè us pugueu portar una quantitat ingent de gelat amb els nostres envasos especials. Us esperem!!! Ja sabeu que som molt actius a les xarxes socials, continuarem fent-vos crides perquè hi participeu-hi amb concursos, propostes de fotos, tries del millor gelat….: ens trobareu a  Facebook, Twitter, Instagram i Pinterest.

Comparteix aquest post!

About the Author : Gelats Giotto


0 Comment

Enviar un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Publicació relacionada