6 curiositats sobre els gelats que et sorprendran

Gelats Giotto

1. El cucurutxo, fruit d’una casualitat.

En el seu origen els gelats es servien en plats. A l’Exposició Universal de San Luis, el 1904, al forner Ernest Hamwi se li va ocórrer oferir-li al gelater, que tenia la seva gelateria al seu costat, els seus gofres per servir els gelats en ells.

2. El gelat més car del món: 25.000 $

Té una barreja de 28 cacaus, 5 grams d’or comestible de 23 quirats, es serveix en una copa vorejada d’or comestible i es menja amb una cullera d’or decorada amb diamants blancs. Si el vols tastar hauràs de pagar 25.000$ i viatjar fins a Nova York.

3. Els sabors clàssics

El de vainilla és el sabor més demandat a nivell mundial. En el rànquing de clàssics també estan la xocolata, nata i maduixa.

Giotto

gelat de pinya

4. Sigues feliç amb un bon gelat!

Els gelats contenen triptòfan, un aminoàcid que ens calma i redueix l’agressivitat, augmentant la producció de serotonina (l’hormona del benestar).

5- La primera gelateria, a París

El 1660 el sicilià Francisco Procope va obrir a París el primer establiment de gelats. Va arribar a ser felicitat pel rei Lluís XIV.

6. Nova Zelanda, el major consumidor

Segons l’Associació Internacional de Productes Lactis el país que consumeix més gelats és Nova Zelanda. El segueix Estats Units.

Des de Giotto us animem a consumir gelats!

Els ingredients de Giotto són naturals i de proximitat. Ens encanta innovar i volem que tornis per provar totes les delicioses novetats, i si a sobre augmenten la felicitat, aprofita i sigues feliç amb Giotto!

Comparteix aquest post!

About the Author : Gelats Giotto


0 Comment

Enviar un comentari

La seva adreça de correu electrònica no es publicarà.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Publicació relacionada